top of page

Succésommar!

”Sprakande show i magisk miljö – succé för Kabaret Kolhuset!” ”Med humor, energi och massor av sång levererar Kabaret Kolhuset sommarens skönaste show!” ”Maffig stämsång, ett tajt band, humor, allvar och komisk talang!” – Eskilstuna-Kuriren Wow! Med över två veckor kvar till premiär sålde alla föreställningar av Kabaret Kolhuset slut men tack vare lättade restriktioner och en del provmöblerande kunde vi släppa ytterligare 70 biljetter som inte de heller räckte speciellt länge… på bara två dygn var det återigen helt slutsålt! Vilken succésommar!


I april (när den tänkta musikalen blev inställd) fick vi förtroendet av Kolhusteaterns styrelse att sätta ihop en kabaret som vi då inte hade någon aning om hur den skulle bli eller vad den skulle innehålla. Knappt 5 månader senare hade vi en föreställning som blev allt vi hade önskat och lite till och en recension som hyllade både oss tre upphovskvinnor, den fantastiska orkestern och ljud- och ljusdesign.


Vi är otroligt tacksamma att vi fått göra detta och nu ser vi framåt mot nästa projekt! Vad det än må bli...I Kabaret Kolhuset bjuder vi in till sprakande show med sång, musik och underhållning! Med hjälp av allas våra favoritlåtar av bland andra Carole King, Adele, Joni Mitchell (och många fler!) tar oss an allt det där vi tänk men kanske inte sagt det senaste året och allt det som är livet. Från vardagsliv, åldersnojor, föräldraskap, kroppsfixering och jämställdhet till TikTok, videosamtal och 3-minuters-musikal - allt ryms i denna show som spelar på hela känsloregistret!


I augusti fanns föreställningen tillgänglig att se på streaming-plattformen VOYD till en mindre summa, numer går den inte att se i sin helhet ännu på ett tag men du kan få en härligt sneak-peek i trailern!bottom of page