Sök

Jag har fått äran att, tillsammans med två av mina vänner och sångar-kollegor Hannah Jarl och Emma-Karin Maurin, skapa och spela en helt ny föreställning på Kolhusteatern i sommar, specifikt utformad för sommaren 2021!


Vi bjuder i in er till en helkväll på anrika Kolhusteatern med dryck, spännande tilltugg och självklart underhållning. Med hjälp av allas våra favoritlåtar av bland andra Carole King, Adele, Joni Mitchell (och många fler!) tar vi oss sedan an allt det där vi tänk men kanske inte sagt det senaste året och allt såntdär som är livet!


Premiären är 23 juli och vi spelar 7 exklusiva föreställningar med endast 50 platser per gång.


Köp biljetter här!
Jag fick tidigare under våren äran att medverka i konceptet 12 Duet Sessions av och med sångerskan Linnéa Elfström Schederin. 12 Duet Sessions är en Youtube-serie där Linnéa träffar, hänger och sjunger en duett med 12 olika artister. Detta är seriens andra säsong och vi gjorde en akustisk variant av ”Bang Bang” av Jessie J, Ariana Grande och Nicki Minaj. Inspelningen skedde i Carisma Studios med Tomas Caris Andersson och filmfotograf var Jonathan Carlström. Videon är klippt av Youssef Chardi.

Tack gänget för en fantastiskt rolig inspelning!

Läs mer och se resterande avsnitt på 12duetsessions.com. SE AVSNITTET HÄR

https://youtu.be/sMFssxRY_m4Kolhusteaterns planerade sommarmusikal "The Toxic Avenger" ställs in för andra året i rad på grund av Corona-pandemin. Som "avsked" spelade ensemblen in en av låtarna ur föreställningen på distans. Josephine har samordnat detta projekt och producerat musikbakrund, mixat låten och klippt ihop videon.1
2